Om oss

Hej där! Jag är Eva, en 25-årig entreprenör som driver den fantastiska butiken köpagarn.se. Stickning, knyppling och broderi är mina stora passioner i livet, och jag älskar att dela min kärlek till handarbeten med andra. Att skapa vackra textila konstverk är något som verkligen får mitt hjärta att slå snabbare.

I min butik hittar du allt du behöver för dina handarbetsprojekt. Jag erbjuder ett brett utbud av garn av hög kvalitet, sticknålar, virknålar och andra tillbehör. Mitt mål är att inspirera och stödja både nybörjare och erfarna hantverkare på deras kreativa resa. Oavsett om du vill lära dig sticka från grunden eller utmana dig själv med avancerade tekniker, finns jag här för att ge råd och vägledning.

Det bästa med mitt jobb är att få dela min kunskap och erfarenhet med andra. Jag älskar att se hur människor upptäcker glädjen i att skapa egna unika projekt och hur de utvecklas som hantverkare. Tillsammans bygger vi en gemenskap av likasinnade entusiaster som inspirerar och stöttar varandra.

Så om du är redo att utforska en värld av stickning, knyppling och broderi, ta en titt på köpagarn.se och upptäck det fantastiska utbudet av material och verktyg som jag har handplockat för dig. Jag ser fram emot att vara en del av din kreativa resa och hjälpa dig att förverkliga dina handarbetsdrömmar!

Billigt Garn Online