Lille Lerke Dale Garn 8105 Denimblå

Köp Nu

Dale Garn Lille Lerke är ett mjukt och exklusivt garn som kombinerar merinoull och bomull. Det är mångsidigt, temperaturreglerande och erbjuder en bred färgpalett för att tillgodose alla dina kreativa behov. Sticka eller virka vackra projekt med detta högkvalitativa garn som är slitstarkt och behagligt att använda. Följ tvättråden för att bevara garnets kvalitet. Köp…

Beskrivning

Dale Garn Lille Lerke – Mjukt och exklusivt garn för dina projekt

När det bara bästa är tillräckligt, välj Dale Garn Lille Lerke för dina handarbeten. Detta garn är både mjukt och lyxigt, och lämpar sig perfekt för olika stick- och virkprojekt. Med enastående kvalitet och hållbarhet är Dale Garn Lille Lerke en investering som varar säsong efter säsong.

Kombinationen av merinoull och bomull

Dale Garn Lille Lerke består av 53% merinoull och 47% bomull, vilket ger garnet de bästa egenskaperna från båda materialen. Resultatet är ett lättare garn som är behagligt att arbeta med och ger dina projekt en naturlig lyster och mjukhet. Merinoullen bidrar till garnets värme och mjukhet, medan bomullen ger det extra styrka och hållbarhet.

Mångsidigt och temperaturreglerande

Lille Lerke är ett mångsidigt garn som kan användas året runt. Det är perfekt för kalla vinterplagg som håller dig varm och bekväm, samtidigt som det även kan ge svalka under våren och sommaren. Med sin temperaturreglerande förmåga är detta garn ett utmärkt val för alla typer av plagg och tillbehör.

Brett utbud av färger

Dale Garn Lille Lerke erbjuder ett brett spektrum av färger för att tillgodose dina kreativa behov. Från neutrala nyanser till ljusa pasteller och intensiva pangfärger finns det något för alla smaker. Oavsett om du skapar tröjor, klänningar, koftor eller accessoarer, kan du hitta din favoritfärg i Dale Garns breda färgutbud.

  • Material: 53% Ull, 47% Bomull
  • Garngrupp: A (23 – 26 Maskor)
  • Rekommenderade stickor: 2,5 – 3 mm
  • Stickfasthet: 10 cm = 28m på 2,5 mm eller 10 cm = 26m på 3 mm
  • Vikt/Längd: 50 gram = ca. 142 meter
  • Tvättråd: Ullvask 30°C (Använd aldrig sköljmedel)
  • Torktumling: Plantorkas

Ta hand om ditt Dale Garn Lille Lerke genom att följa tvättråden. Ullvätta det vid 30°C utan sköljmedel och låt det plantorka efter tvätt. Med detta fantastiska garn i händerna kan du skapa vackra och hållbara handarbeten som kommer att vara en fröjd att använda och beundra.

Dale Garn Lille Lerke är ett mjukt och exklusivt garn som kombinerar merinoull och bomull. Med sin temperaturreglerande förmåga och breda färgpalett är detta garn perfekt för stickning och virkning av olika projekt. Köp detta högkvalitativa garn och skapa vackra handarbeten som håller säsong efter säsong.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lille Lerke Dale Garn 8105 Denimblå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Billigt Garn Online