Drops Air

Utforska den fantastiska garnserien Drops Air från Garnstudio och skapa lätta och luftiga plagg som kombinerar värme och bekvämlighet. Med en unik blandning av baby alpacka och merinoull ger Drops Air dina projekt en otroligt mjuk och varm känsla. Upptäck färgvariationerna och skapa fantastiska kreationer med Drops Air garnstudio.

Visar 1–16 av 47 resultat

Upptäck Drops Air – Ett Fantastiskt Garn för Lätta och Luftiga Kreationer

Drops Air är en underbar garnserie från Garnstudio som kommer att förtrolla dig med sin lätta och luftiga känsla. Detta garn är perfekt för att skapa mjuka och behagliga plagg som är både varma och bekväma att bära.

Drops Air är tillverkat av en unik blandning av baby alpacka och merinoull. Resultatet är ett garn som är otroligt lätt och mjukt, samtidigt som det ger enastående värme och isolering. Det är perfekt för både vinter- och vårprojekt, där du vill ha en varm och mysig känsla utan att tynga ned dina plagg.

Med Drops Air kan du skapa fantastiska stickade eller virkade plagg som tröjor, sjalar, halsdukar och mössor. Dess luftiga struktur ger dina projekt en unik textur och rörelse, vilket gör dem till riktiga mästerverk.

Utforska Drops Air Garnserie

Garnstudion Drops har skapat en mängd fantastiska färger och nyanser inom Drops Air-serien för att inspirera dig att skapa dina egna unika kreationer. Välj bland olika färgtoner som passar din personliga stil och skapa plagg som verkligen sticker ut.

Drops Air garnstudio har noga utformat detta garn för att ge dig den bästa stick- och virkkvaliteten. Det är enkelt att arbeta med och ger en jämn och vacker yta i dina projekt. Oavsett om du är en erfaren handarbetare eller en nybörjare, kommer Drops Air att ge dig fantastiska resultat varje gång.

Produktinformation

  • Varumärke: Drops
  • Serie: Air
  • Material: 65% baby alpacka, 28% polyamid, 7% merinoull
  • Stickor: 5 mm
  • Masktäthet: 17 maskor x 22 varv = 10 x 10 cm
  • Vikt/Längd: 50 gram = ca. 150 meter
  • Tvättråd: Handtvätt

Upptäck möjligheterna med Drops Air och skapa lätta och luftiga kreationer som får dig att känna dig både elegant och bekväm. Ge dig själv en upplevelse av garnet som kombinerar värme, mjukhet och lätthet på ett enastående sätt.