John James

John James är ett världsberömt brittiskt varumärke känt för tillverkning av specialiserade synålar och verktyg för sömnad. Med en historia som sträcker sig över 300 år, erbjuder John James en kombination av tradition, kvalitet och innovation som gör dem till ett ledande namn inom nålindustrin.

Visar 1–16 av 84 resultat

John James – En Tradition av Kvalitet och Hantverk

John James är ett handelsnamn för Entaco, ett världsberömt brittiskt företag känt för tillverkning av specialiserade synålar och verktyg för sömnad. Med rötter i Redditch, Worcestershire – ett område känt som världens nålhuvudstad – har John James en arv som sträcker sig över 300 år.

Våra nålar är Vårt Arv

John James historia går tillbaka till 1156, med de första spåren av nåltillverkning i Redditch-området. Genom sammanslagningar och innovationer har företaget vuxit och blivit en symbol för kvalitet och tillförlitlighet inom nålindustrin.

John James Nålar – En Nål för Varje Behov

John James erbjuder ett omfattande sortiment av handnålar och maskinnålar, tillgängliga för köp online. Med sin distinkta gula och svarta förpackning representerar John James både kvalitet och innovation, som demonstreras av deras nya produkt, John James Pebble – finaste kvalitetsnålar i en Pebble.

  • Tradition: En historia som går tillbaka till 1840, med en specialisering i industriella nålar och verktyg.
  • Kvalitet: Synonymt med det bästa inom nåltillverkning, kvalitet och pålitlighet.
  • Innovation: Ständig utveckling av produkter, inklusive användarvänliga förpackningar och nya nåldesigner.
  • Engagemang: Många anställda har över 30 års erfarenhet, och generationer av familjer har arbetat för Entaco.

Upplev John James Idag

Om du söker efter handnålar och verktyg som kombinerar tradition, kvalitet och innovation, upptäck John James. Låt dig inspireras av deras finaste kvalitetsnålar och upplev många timmar av glädje och kreativitet i ditt sömnadsarbete.