Viking Garn

Upptäck kvaliteten och mångsidigheten hos Viking Garn. Med ett brett utbud av garnkvaliteter och färger, fokus på hållbarhet och ansvarsfull produktion samt passande produkter för alla projekt och nivåer, är Viking Garn det perfekta valet för alla dina handarbetsbehov.

Visar 1–16 av 725 resultat

Utforska kvalitet och mångsidighet med Viking Garn

Viking Garn är ett välrenommerat varumärke som erbjuder högkvalitativa garnprodukter för alla dina handarbetsprojekt. Med över 90 års erfarenhet av att producera garn av högsta kvalitet har Viking Garn etablerat sig som en pålitlig partner för stickare, virkare och andra hantverksentusiaster.

Brett utbud av garnkvaliteter och färger

Viking Garn erbjuder ett brett utbud av garnkvaliteter, från naturliga fibrer som ull och bomull till blandgarn och syntetiska material. Oavsett om du föredrar varmt och mysigt ylle eller lätt och luftigt bomullsgarn, hittar du garanterat en passande kvalitet hos Viking Garn. Dessutom erbjuder de ett brett spektrum av färger, från klassiska nyanser till livliga och trendiga färgställningar, så att du kan ge dina projekt den perfekta touchen.

Hållbarhet och ansvarsfull produktion

Viking Garn har ett starkt fokus på hållbarhet och ansvarsfull produktion. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön och arbetar aktivt för att säkerställa goda arbetsförhållanden och rättvisa löner för alla involverade i produktionen. Genom att välja Viking Garn kan du känna dig trygg med att dina handarbetsprojekt bidrar till en mer hållbar och rättvis textilindustri.

Passande för alla projekt och nivåer

Viking Garn erbjuder garn som passar för en mängd olika handarbetsprojekt och nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, hittar du lämpliga garner och mönster för att skapa allt från enkla accessoarer till mer avancerade plagg och heminredning. Viking Garn strävar efter att inspirera och utmana handarbetare genom att erbjuda en rad olika tekniker och mönster för att stimulera kreativiteten och skapa unika och personliga alster.