Sockgarn

Utforska det stora utbudet av sockgarn för att sticka vackra och hållbara strumpor. Upptäck Regia Sockgarn med sina färgglada mönster, Opal Sockgarn med sina unika färger och mönster, samt tunt sockgarn för finstickade strumpor. Skapa dina egna unika strumpor med hög kvalitet och slitstyrka.

Visar 1–16 av 40 resultat

Sockgarn – Perfekt för att sticka vackra och hållbara strumpor

Sockgarn är ett speciellt garn som är framtaget för att sticka strumpor med hög kvalitet och slitstyrka. Det är en populär garnkategori bland handarbetare som älskar att skapa vackra och funktionella strumpor. Med sitt tåliga material och speciella konstruktion är sockgarnet perfekt för att skapa strumpor som håller länge och håller fötterna varma och bekväma.

Regia Sockgarn – Hög kvalitet och färgglada mönster

Regia Sockgarn är ett välkänt varumärke inom sockgarnskategorin. Det kännetecknas av sin höga kvalitet och färgglada mönster. Med Regia Sockgarn kan du skapa strumpor med unika mönster och samtidigt vara säker på att garnet är hållbart och slitstarkt.

Strumpgarn – För att skapa varma och bekväma strumpor

Strumpgarn är ett annat namn för sockgarn och används ofta synonymt. Det är ett tunt och starkt garn som är perfekt för att skapa varma och bekväma strumpor. Med strumpgarn kan du vara säker på att dina stickade eller virkade strumpor blir både vackra och funktionella.

Opal Sockgarn – Färgsprakande mönster och hållbarhet

Opal Sockgarn är ett välkänt varumärke som är känt för sina färgsprakande mönster och höga kvalitet. Med Opal Sockgarn kan du skapa strumpor som verkligen sticker ut med sina vackra färger och mönster. Dessutom är Opal Sockgarnet känt för sin hållbarhet och slitstyrka.

Tunt Sockgarn – Perfekt för finstickade strumpor

Tunt sockgarn är en variant av sockgarn som är perfekt för att sticka finstickade strumpor. Med sitt tunnare garn kan du skapa detaljerade mönster och få en mer följsam passform på strumporna. Tunt sockgarn är populärt bland stickentusiaster som älskar att utmana sig själva med mer avancerade mönster och tekniker.