Mönster

Upptäck vårt stora utbud av mönster för stickning, sömnad, virkning och textilkonst på köpagarn.se. Vi erbjuder prisgaranti och leverans till hela landet. Hitta det perfekta mönstret för ditt nästa kreativa projekt.

Visar 1–16 av 4691 resultat

Mönster för stickning, sömnad, virkning och textilkonst

Hos köpagarn.se hittar du ett omfattande utbud av mönster för alla dina kreativa projekt inom stickning, sömnad, virkning och övrig textilkonst. Vi erbjuder ett brett sortiment av stickbeskrivningar och virkmönster från välkända varumärken som Rito Krea och Drops. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren hantverkare, har vi mönster som passar dina behov och önskemål.

Stick- och virkmönster för barn och mjukdjur

Vi erbjuder ett stort urval av stick- och virkmönster för att skapa vackra och roliga föremål till barn och mjukdjur. Våra mönster inkluderar säsongsmönster som mössor och halsdukar, perfekta för kalla vintermånader, samt tidlösa mönster för att skapa mjuka djur, sittkuddar och andra projekt. Du kan hitta mönster för att sticka eller virka elefanter, grodor, katter och många andra bedårande djur.

Utforska nya mönster och projekt

Om du behöver inspiration till nya projekt är våra mönster det perfekta valet. Med våra steg-för-steg-anvisningar får du enkelheten att följa instruktionerna och skapa fantastiska kreationer. Våra mönster ger dig även information om vilket garn och mängd du behöver för att slutföra ditt projekt. Du kan vara säker på att våra mönster är utvecklade av erfarna hantverkare och följer de senaste trenderna inom stickning, sömnad och virkning.

Storlek och svårighetsgrad

Våra mönster finns i olika storlekar och svårighetsgrader, vilket gör det enkelt för dig att hitta rätt mönster för dina kunskapsnivåer. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad, finns det alltid ett mönster som passar dig. Du kan följa mönstren noggrant eller lägga till din personliga touch för att skapa unika och individuella kreationer.

Prisgaranti och leverans till hela landet

Hos köpagarn.se erbjuder vi prisgaranti på våra mönster och leverans till hela landet. Vi strävar efter att vara den mest prisvärda återförsäljaren av mönster på nätet. Om du hittar samma mönster till ett lägre pris någon annanstans, matchar vi priset. Vi erbjuder även leverans till både storstäder och småbyar, och du kan välja mellan leverans till din dörr eller närmsta serviceställe.