Stickmönster

Utforska vår värld av stickmönster för dam, herr och barn. Skapa vackra och unika plagg och accessoarer med inspirerande stickmönster. Oavsett din nivå som stickare finns det något för alla i vårt omfattande utbud av stickmönster för alla åldrar och stilar.

Visar 1–16 av 3538 resultat

Utforska kreativiteten med stickmönster för dam, herr och barn

Upptäck en värld av stickning med ett brett utbud av stickmönster för dam, herr och barn. Här hittar du en mängd inspirerande mönster som hjälper dig att skapa vackra och unika plagg och accessoarer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren stickare finns det något för alla i vårt omfattande utbud av stickmönster.

Stickmönster för dam

Utforska vårt sortiment av stickmönster speciellt utformade för kvinnor. Här hittar du allt från eleganta tröjor och koftor till vackra sjalar och mössor. Skapa personliga och stilfulla plagg som passar din egen smak och stil.

Stickmönster för herr

Vi erbjuder också ett brett urval av stickmönster för män. Här kan du hitta mönster för bekväma tröjor, cardigans och accessoarer som passar herrgarderoben. Ge dig själv eller någon annan en handstickad kreation som är både funktionell och stilfull.

Stickmönster för barn

För de små finns det söta och roliga stickmönster som passar perfekt för barnkläder och accessoarer. Sticka mysiga tröjor, mössor, vantar och sockor för att hålla dina barn varma och trendiga.