Knappar

Knappar är oumbärliga tillbehör inom sömnad, design och hantverk. De erbjuder en funktionell roll samt ger en dekorativ touch till olika projekt. Vår knappkategori erbjuder ett brett urval av former, storlekar, och material, från traditionella runda till hjärtformade, i material som plast, trä, och metall. Använda för klädtillverkning, smyckestillverkning, och andra hantverksprojekt, finns våra knappar tillgängliga i förpackningar om flera stycken, samt individuellt för mindre projekt. Med fokus på kvalitet, strävar vi efter att tillgodose alla våra kunders behov med vårt utbud av knappar.

Visar 1–16 av 303 resultat

Allt inom knappar

Knappar är en av de mest grundläggande och samtidigt mångsidiga tillbehören inom sömnad, design och hantverk. De kan förvandla ett klädesplagg, tillföra personlig prägel till hantverksprojekt och är även viktiga komponenter i många smyckesdesigner. Vår kategori för knappar ger dig ett brett urval att välja mellan för att hitta exakt vad du behöver för ditt nästa projekt.

Variation i former och storlekar

I denna kategori kan du hitta knappar i alla tänkbara former, storlekar och färger. Det finns traditionella runda knappar, fyrkantiga, hjärtformade och många andra former som kan passa ditt projekt. Storlekar varierar från små, diskreta knappar till stora, uttrycksfulla pjäser som verkligen står ut.

Material

Vi erbjuder knappar i olika material, inklusive plast, metall, trä, och pärlor, för att nämna några. Vare sig du letar efter rustika träknappar för att komplettera ett hemgjort plagg, eller eleganta pärlknappar för att lägga till en touch av lyx, finns det något för varje smak och behov.

Användningsområden

Knappar används främst för att förse kläder med en stängningsmekanism, men de används även för att tillföra dekorativa detaljer på kläder, väskor, kuddar och mycket mer. De kan också användas i hantverksprojekt, såsom scrapbooking, smyckestillverkning och dekoration av heminredningsprodukter.

Förpackning

De flesta av våra knappar säljs i förpackningar om flera stycken, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val för stora projekt. Vissa knappar finns även tillgängliga individuellt för de fall du bara behöver en eller två för att slutföra ditt projekt.

Kvalitet

Oavsett vilken typ av knapp du väljer kan du räkna med att få produkter av hög kvalitet som håller under lång tid. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kvaliteten och variationen för att tillgodose alla våra kunders behov.